testo-150-T1-1

testo 150 T1

Ova komponenta je deo sistema za praćenje okoline testo Saveris 1. Modularni sistem beleži i analizira vaše ključne podatke o okolini, obaveštava vas odmah ako se granice vrednosti prekorače i može vam pomoći da optimizujete svoje procese.

  • Efikasno praćenje sa integrisanim NTC senzorom
  • Može se kombinovati sa Testo komunikacionim modulima za prenos merenih podataka putem WLAN-a, Ethernet-a ili testo UltraRange tehnologije
  • U slučaju prekoračenja granice vrednosti, uređaj za beleženje podataka obaveštava korisnika direktno

Шифра производа: 0572 3350.

Četiri modula za beleženje podataka testo 150 deo su sistema za praćenje okoline testo Saveris 1; omogućavaju sigurno, jednostavno i efikasno praćenje ključnih parametara okoline u skladu sa najstrožijim smernicama.

Zahvaljujući svojoj modularnoj konstrukciji, moduli za beleženje podataka testo 150 mogu se integrisati u postojeću komunikacionu infrastrukturu (WLAN, LAN).

Opciona testo UltraRange tehnologija dugog dometa takođe omogućava autonomni i siguran prenos merenja na dugim udaljenostima.

Svi moduli za beleženje podataka vas obaveštavaju o prekoračenju granica vrednosti putem softvera za upravljanje podacima merenja, testo Saveris PRO/CFR softvera za podatke i testo Saveris kokpita.

Opseg isporuke – testo 150 T1 – modul za beleženje podataka sa ekranom i 1 unutrašnjim NTC temperaturnim senzorom, uključujući zidni nosač, baterije i protokol kalibracije.

Ovde možete preuzeti brošuru za Testo 150 T1 .