184 T4-1

Testo 184 T4 – Data loger za praćenje i merenje temperature prilikom transporta

Uz pomoć Testo 184 T4 data logera možete bezbedno i po Vašoj želji pratiti transport osetljivih proizvoda kao što su farmaceutski proizvodi, hrana ili elektronika. Zahvaljujući opciji Start/ Stop, upotreba ovog logera je neverovatno laka. Po dolasku na određenu destinaciju, jedan pogled na parametre na LED ekranu pruža Vam informacije o tome da li su ispoštovane unapred podešene granične vrednosti tokom transporta.

Prednosti korišćenja proizvoda:

  • Neograničeno vreme rada
  • Primenjuje se i na temperature od -80 °C za transport robe na suvom ledu
  • Sve-u-jednom data loger: merni podaci u PDF formatu, fajl sa konfiguracijama, sertifikat o kalibraciji i uputstvo za upotrebu
  • Praćenje transporta sa dokumentovanjem informacija: Odmah po povezivanju sa računarom kreira se izveštaj u PDF formatu

Softver

Software-icon

Broj artikla: 0572 1844 01.

U normalnim uslovima, proces sublimacije suvog leda počinje na temperature od -78.48 °C. Korišćenjem Testo 184 T4 data logera, možete pratiti transport robe na suvom ledu u neograničenom vremenskom periodu i pri temperature od -80 °C.

Po dolasku na određenu destinaciju, jedan pogled na parametre na LED ekranu pruža Vam informacije o tome da li su ispoštovane unapred podešene granične vrednosti tokom transporta. Kako biste dobili detaljne informacije dovoljno je povezati data loger sa računarom – odmah se generiše izveštaj u PDF formatu sa svim neophodnim podacima. Kako biste svoj posao obavili efikasnije i u trenutku kada to i Vama odgovara, svi fajlovi i informacije su zabeleženi i na sigurnom mestu u samom logeru Testo 184 T4: merni podaci u PDF formatu, fajl sa konfiguracijama, sertifikat o kalibraciji i uputstvo za upotrebu.

  • Testo 184 T4 data loger za praćenje transporta sa sertifikatom o kalibraciji u skladu sa ISO standardima (u sklopu proizvoda Testo 184 T4)
  • baterija
  • 1 komad dvostrane lepljive trake za lakše pričvršćivanje data logera

Measuring range

-80 to +70 °C

Accuracy

±0.8 °C (-80 to -35.1 °C) ±0.5 °C (-35 to +70 °C)

Resolution

0.1 °C

Testo 184T4- Download