dc549f35ef8c-_testo-330-2LL-p-in-emi-000783_pdpz

Testo 330-2LL – Profesionalni long-life set za inženjere

Vrhunska oprema za mašinske inženjere koji se bave grejnim sistemima: Testo 330-2 LL set sadrži opremu neophodnu za vršenje svih bitnih merenja u grejnim sistemima koji koriste naftu, gas ili čvrsta goriva. Dodatna oprema se koristi za merenje promena temperature i detekciju curenja gasa.

Prednosti korišćenja proizvoda:

 • 330-2 LL instrument sa ventilom za svež vazduh koji štiti CO mernu ćeliju i proširuje opseg merenja CO do 30,000 ppm
 • Garancija od 4 godine na sonde koje korisnici mogu samostalno menjati, uključujući i senzore za praćenje čiji je vek trajanja i do 6 godina
 • Jedno priključno crevo: jednim pokretom se bezbedno priključuju svi kanali za merenje dimnih gasova (gasovodi, protok, temperaturna sonda u sklopu gasne sonde)
 • TÜV-testiran u skladu sa EN 50379 standardima, deo 1-3, i u skladu sa Prvim nemačkim federalnim aktom o kontroli emisije štetnih gasova (BImSchV)

Broj artikla: 0563 3372 74.

Svaki profesionalac zna da samo savršeno podešen grejni sistem radi efikasno. Uz Testo 330-2 LL profesionalni set moći ćete da obavite sve analize i osigurate zadovoljstvo klijenata. Kombinacija izuzetne senzorne tehnologije, dugovečnosti i pouzdanosti koja odlikuje Testo 330-2 LL, razlog je više što se ovaj instrument smatra pravim osloncem u poslu i predstavlja i vid uštede jer u toku određenog vremenskog perioda nema potrebe za zamenom senzora. A zbog činjenice da set obiluje širokim spektrom dodatnih sondi i senzora za različita merenja, neće Vam biti potreban nije drugi merni instrument.

  • Testo 330-2LL set za analizu dimnih gasova, uključujući i dugotrajne gasne senzore sa meračem protoka i količine gasa, O2/CO ćelijama (CO ćelija koja kompenzuje merenje H2), grafički displej, punjiva baterija i sertifikat o kalibraciji
  • Napajanje
  • Modularna sonda za dimne gasove (dužina 180 mm, Ø 8 mm)

 

 • Štampač (može se povezati pomoću infracrvenog interfejsa) za štampanje podataka na licu mesta
 • Futrola (visina: 130 mm) za instrument, sonde i dodatke

 

Ovde možete preuzeti brošuru za profesionalni long-life set za inženjere, testo 330-2LL.

Ovde možete preuzeti uputstvo za profesionalni long-life set za inženjere, testo 330-2LL.